• Psykoterapian erikoispsykologi (PsL)
  • Kouluttajapsykoterapeutti, integratiivinen suuntaus
  • Palautetietoisen hoidon sertifioitu kouluttaja
  • Kelan palveluntuottajarekisterissä
  • Työskentelykielet: suomi ja englanti

Lotta Heiskanen on työskennellyt psykologina vuodesta 2007. Hänen vastaanottotyönsä on painottunut aikuisten yksilöpsykoterapiaan sekä parien ja perheiden psykologina toimimiseen. Lotta on erityisesti perehtynyt psykologisten hoitojen vaikuttavuuden arviointiin ja asiakaslähtöiseen laadun kehittämiseen, mitä hän on opiskellut Yhdysvalloissa.

Lotalla on yli 10 vuoden kokemus kehittämis- ja hanketyöstä. Lotta on tehnyt uransa järjestöjen, yliopistojen, sairaanhoitopiirien, kaupunkien ja yritysten palveluksessa sekä yrittäjänä. Lotta kouluttaa ja tarjoaa konsulttipalveluita psykososiaalisten hoitojen vaikuttavuuden arviointiin ja laadun kehittämiseen liittyen.

Minulle turvallinen, luottamuksellinen, tilaa antava ja hyväksyvä, mutta samalla ammatillinen ja rajat säilyttävä suhde asiakkaaseen on terapian tekemisessä tärkeintä. Työskentelyäni ohjaavat tutkitut menetelmät, mutta vähintään yhtä tärkeänä pidän ainutkertaisuuden kohtaamista, pysähtymistä olemaan läsnä ihmisenä ihmiselle.

”Työtehtävänsä Lotta Heiskanen on hoitanut erinomaisesti. Hän on asiakassuhteissaan ollut lämmin, empaattinen ja vastuuntuntoinen ja saanut hyvän kontaktin asiakkaisiin. Työparina hän on ollut aktiivinen, innostunut ja luotettava. Lotta Heiskanen on ollut erittäin pidetty työtoveri ja työyhteisön jäsen.” – Eva Bützow-Uoti, johtava psykologi ja Riitta Niinivaara, aluepäällikkö, Helsingin kaupungin perheneuvola

”Olen todella kiitollinen siitä, että olen saanut olla osallisena tässä hienossa koulutuksessa. Sanon vilpittömin mielin, että tämä koulutus on paras koulutus ikinä. Pidän koulutuksen rakenteesta, opettajien keskinäisestä vuorovaikutuksesta, innostavasta, kannustavasta ja turvallisesta ilmapiiristä.” ; ”Koulutus on antanut syvyyttä ja rikastuttanut terapiatyötäni. Kouluttajien luoma oppimisympäristö on ollut empaattinen ja turvallinen ja asiaosaaminen ihan huippua!”; ”Erittäin antoisa koulutus. Sopivassa suhteessa teoriaa, harjoittelua, mallioppimista. Ihanat kouluttajat. Empaattinen ilmapiiri” – Opiskelijapalautteita tunnekeskeisen pariterapian erikoistumiskoulutuksesta 2018-2019 (kouluttajana yhdessä Hanna Pinomaan kanssa)

 ”Koulutus oli erittäin hyvä. Mielenkiintoisesti ja ytimekkäästi esitettyä asiaa! Pidin kouluttajan avoimuudesta, lähestyttävyydestä ja rehellisyydestä. Perusteellinen kouluttaja, jolla rauhallinen ja selkeä ulosanti.” ; ”Inspiroivaa! Sain tästä koulutuksesta paljon uutta ajateltavaa oman työni kehittämiseen. On mukava kuunnella kouluttajaa, joka osaa nauraa itselleen. Vahva ammattilainen, mutta kuitenkin helposti lähestyttävä.” –Opiskelijapalautteita palautetietoisen hoidon koulutuspäivästä

Yhteystiedot

lotta.heiskanen@asiantuntijapsykologit.fi
Vastaanotto: Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi, Töölönkatu 42, Helsinki

Valitettavasti minulla ei ole vapaita aikoja uusille psykoterapia-asiakkaille. Tietoturvasyistä suosittelen välttämään psykoterapiapaikkojen tiedusteluja sähköpostitse.