hanna_koivisto

  • Psykologian lisensiaatti
  • Psykoterapian erikoispsykologi
  • Psykoterapeutti, ylempi erityistaso
  • Työskentelykielet suomi ja englanti
  • Tohtorikoulutettava Itä-Suomen yliopiston ”Elämänkulku kontekstissa”-tohtoriohjelmassa

”Psykologin ja psykoterapeutin työssä parasta ovat ihmiset. Joskus havahdun siihen miten etuoikeutettu olen kun saan tehdä työtä jossa on mahdollista samaan aikaan käyttää kaikkia taitojaan ja oppia koko ajan uutta. Kliinisen työn tekijän ja tutkijan roolien vuorottelu tuntuu luontevalta ja vahvistaa psykologista asiantuntemustani.”

Hanna Koivisto on työskennellyt psykologina vuodesta 1995. Ensimmäiset työvuotensa hän työskenteli oikeuspsykiatrian parissa ja nyt jo 12 vuoden ajan opiskeluterveydenhuollossa lähinnä nuorten aikuisten mielenterveyden ongelmien parissa. Lisäksi hän on mukana opiskelijoiden ennaltaehkäisevässä mielenterveystyössä ja terveydenedistämisessä. Hannan työote on käytännöllinen, asiakkaan yksilöllisistä tarpeista ja tilanteista lähtevä.

Kiinnostus tutkimustyöhön on nivoutunut kliiniseen käytäntöön, hän on tutkinut mm. skitsofreniapotilaiden ryhmäkuntoutusta ja tekee tällä hetkellä väitöskirjatutkimusta yliopisto-opintojen alkuvaiheesta ja uuden opiskelijan sosiaalisen tuen tarpeesta.

Yhteystiedot

Hanna Koivisto

Email: etunimi.sukunimi@asiantuntijapsykologit.fi

Kuopio