Tervetuloa Suomen asiantuntijapsykologien jäseneksi! Jäseneksi hyväksytään laillistetut psykologit, joilla on vähintään kymmenen vuotta työkokemusta ja vähintään kolmen vuoden (70 op) ammatillinen jatkokoulutus. Jäsenellä on oikeus mainostaa palveluitaan verkkosivuilla, käyttää asiantuntijapsykologit.fi-sähköpostiosoitetta ja äänestää yhtiökokouksessa. Ensimmäisen vuoden liittymismaksu on 250 euroa (tai 85€ kuussa kertaa kolme) ja siitä eteenpäin 0-15 euroa vuodessa.

Täytä jäsenhakemuslomakkeeseen perustiedot itsestäsi. Skannaa ja liitä pdf-muodossa perustutkintotodistuksesi. Voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteeseen Lehtosaarentie 8 C 5, 70100 Kuopio.

“Kun olin täyttänyt liittymislomakkeen, sain muutamassa päivässä selkeät ohjeet mitä ja missä järjestyksessä kirjoittaa itsestäni sivuille. Sen ponnistuksen jälkeen on ollut ihan mahtavaa, kun toimitusjohtaja hoitaa kaiken”. -Atte Varis

 

HENKILÖTIEDOT

Nimi*

Sähköpostiosoite*

Toimintapaikkakunta

Valmistumisvuosi

Jos sinulla on toiminimi tai osakeyhtiö, kirjoita tähän Y-tunnus jolle haluat laskun osoitettavaksi

 

LIITTEET

Liitä tähän todistus maisteritutkinnosta tai psykologin ammattinimikkeen käyttöoikeudesta (.pdf-tiedosto)

Liitä tähän todistus jatkokoulutuksesta (.pdf-tiedosto), jos se ei ole ammattisuojattu nimike. Psykoterapeutin, neuropsykologin tai perheterapeutin tutkinnosta ei tarvitse liittää tutkintotodistusta, koska ne näkyvät terhikki-rekisterissä.

 

VAPAAMUOTOINEN VIESTI

Tarkistathan vielä ennen lomakkeen lähetystä että antamasi tiedot ovat oikein.
Otamme yhteyttä kun olemme tutustuneet hakemukseesi.