Anne Paulo-Tuovinen

  • Psykologian maisteri
  • Psykoterapeutti, vaativa erityistaso, kognitiivinen suuntaus
  • Kelan palveluntuottajarekisterissä

“Innostun helposti niin töistä kuin muistakin elämän ihmeistä. Keskityn täysin siihen mitä olen tekemässä, koska asiat ja tekemiset ovat mielenkiintoisia. Työni haluan perustaa aina todellisuuden tunnustamiseen ja tieteelliseen tietoon sekä jokaisen ihmisen syvän arvon kunnioittamiseen. Noihin arvoihin pyrkiminen on jatkunut jo kymmeniä vuosia ja jatkuu yhä.”

Anne Paulo-Tuovinen on työskennellyt psykologina vuodesta 1987. Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirissä hän työskenteli 12 vuotta ensin psykogeriatrian psykologina ja sitten nuorisopsykiatrian poliklinikalla ja osastolla. Vuosituhannen vaihteessa hän siirtyi ammatinharjoittajaksi. Psykoterapia oli keskeisin toimiala alussa, mutta vuosien kuluessa työnohjausten ja koulutusten määrä on kasvanut. Anne on vuosien varrella kouluttanut Kuopion yliopistollisen sairaalan (15 vuotta) ja Niuvanniemen sairaaalan henkilöstöä (7 vuotta) sekä psykiatriaan erikoistuvia lääkäreitä kognitiivisen terapian taidoissa. Varkauden kaupungin  ja Vaalijalan kuntayhtymän työntekijät ovat saaneet oppia vuorovaikutustaidoissa. vuoden mittaisissa koulutusprojekteissa.  Anne  on toiminut kahden nelivuotisen psykoterapeuttikoulutuksen johtajana. Hänelle on erityisen tärkeää suunnitella koulutukset asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan – juuri tämä suunnittelu innostaa. Anne työnohjaa mielellään erilaisissa vuorovaikutukseen perustuvissa ammateissa toimivia työntekijöitä ja ryhmiä. Tällaisia ovat olleet mm. lastensuojeluyksiköt, psykiatriset osastot, nuorisotyöntekijät, päihdetyöntekijät ja jopa metsäyhtiön työntekijät. Julkisen puolen toinen näkökulma on tullut Annelle tutuksi hänen toimiessaan kaupunginvaltuutettuna.

“Anne oli maanläheinen ja hänellä oli paljon esimerkkejä.” “Tykkäsin Annen rennosta ja aidosta tyylistä.” – opiskelijoiden palautteesta Kognitiivisista hoitosuhdekoulutuksista

Yhteystiedot

Anne Paulo-Tuovinen

050 307 3444, anne.paulo-tuovinen@asiantuntijapsykologit.fi

Vastaanotto: Kirkkokatu 33B, Kuopio (alin kerros, summerissa ”psykoterapeutit”)