Atte Varis

  • Psykologian maisteri
  • Työterveyspsykologi
  • Kriisi- ja traumapsykoterapeutti (erityistaso)
  • Kelan palveluntuottajarekisterissä
  • European Master’s Degree in Human Rights and Democratisation (E.MA)
  • Organisaatiokonsulttikoulutuksessa
  • Työnohjaajakoulutuksessa
  • Työskentelykielet: suomi ja englanti

“Teen työni aina tosissani ja hyvin valmistautuen, oli kyse sitten yksilön, ryhmän tai suuremman organisaatiokokonaisuuden kohtaamisesta. Asiaankuuluvissa kohdissa voi toki huumorikin pilkahtaa. Elämänmittaiset urheiluharrastukset ovat tuoneet sinnikkyyttä ja peräänantamattomuutta.”

Atte Varis on helsinkiläinen työterveyspsykologi ja psykoterapeutti. Hän valmistui psykologiksi vuonna 2000, jonka jälkeen hän opiskeli ihmisoikeusalan E.MA tutkinnon Italiassa. Viime vuosituhannen lopulla Kosovon kriisin aikaan Atte sai kosketuksen kansainväliseen ihmisoikeustyöhön sekä kriisien ja traumojen hoitoon ollessaan Albaniassa pakolaisleirillä vapaaehtoistöissä. Ihmisoikeusopintojen lopputyön Atte teki ex-lapsisotilaiden psykososiaalisista kuntoutusohjelmista. Vuonna 2002 hän palasi Suomeen ja oli 2002-03 töissä Turun Kriisikeskuksessa. Sen jälkeen hän työskenteli psykologina ja psykoterapeuttina Helsingissä Kidutettujen kuntoutuskeskuksessa v. 2004-2009. Samaan aikaan hän teki kriisi-ja traumapsykoterapeutin erityistason opinnot (2003-06) Suomen mielenterveysseuran koulutusohjelmassa.

Vuonna 2005 Atte liittyi SPR:n psykologien valmiusryhmään, jonka kautta hän on osallistunut useamman suuronnettomuuden (mm. 2004 tsunamin sekä Jokelan ja Kauhajoen kouluampumisten) akuuttivaiheen hoitoon sekä pitempiin jälkihoidollisiin vertaistukiprosesseihin. Vuosina 2005-09 Atte teki myös osa-aikaisia työterveyspsykologin töitä Helsingissä yksityisillä lääkäriasemilla.

Kokopäiväiseksi työterveys-, koulutus- ja konsultatiivinen työ muuttui v. 2009, ja tällä hetkellä hän tarjoaa laaja-alaisesti näitä palveluita yrityksensä Crow Solutions Oy:n kautta. Suurimpana asiakkaana on tällä hetkellä Diacorin työterveyshuolto ja työhyvinvointipalvelut. Muiden asiakkaiden joukossa on useampia valtiollisia, kunnallisia ja kolmannen sektorin työpaikkoja, organisaatioita ja järjestöjä. Vuonna 2015 Atte valmistuu organisaatiokonsultiksi ja työnohjaajaksi.

”Työterveyspsykologi Atte Varis Crow Solutions Oy:stä on Diacor Terveyspalveluiden pitkäaikainen ja luotettava yhteistyökumppani. Hän on monipuolinen työ- ja organisaatiopsykologian osaaja, joka saa systemaattisesti erinomaista palautetta asiakaslähtöisestä työotteesta. Atte hoitaa mallikkaasti sekä monipuoliset työterveyspsykologin tehtävät että isommat ja vaativat työhyvinvoinnin koulutus- ja kehittämishankkeet. Työyhteisössä hän on innostava, kehittämisorientoitunut ja yhteistyötä rakentava työtoveri.” Hanna Poskiparta, johtava työterveyspsykologi, Diacor Terveyspalvelut Oy

Katso tarkempia lisätietoja Crow Solutions Oy:n nettisivuilta: www.crowsolutions.fi.

 

Yhteystiedot

Atte Varis

Puh. 040 778 3690

Email: etunimi.sukunimi@asiantuntijapsykologit.fi

Postiosoite: Alkutie 83 D 00660, Helsinki

Kotisivu: www.crowsolutions.fi